H E S S E L M A N S  -  S C H I L D E R W E R K E N
 
 
Exterieur
Schilderwerk aan de buitenkant van uw huis moet er tiptop uitzien. Dat is niet alleen mooi om te zien, maar belangrijker: het het houtwerk dat er onder zit wordt erdoor beschermd tegen allerlei weersinvloeden. Zon, wind en regen tasten de verf aan.
 
Daarom is het belangrijk dat u de vakman erbij haalt om uw verfwerk regelmatig te controleren en het (grote) onderhoud te laten doen. Wij zijn gespecialiseerd in houtrenovatie en kunnen u daarop 5 jaar garantie aanbieden.
 
 
 
 
Interieur
Ook de binnenkant van uw woning moet er natuurlijk tiptop uitzien. Niet alleen omdat het er mooi moet uitzien. Maar ook omdat het binnenhuisklimaat houtwerk kan aantasten als het niet goed beschermd wordt door een goede verflaag. Denkt u maar aan het vocht dat vrij komt bij koken, douchen en uitademen.

U ziet natuurlijk op tegen alle rompslomp die bij het schilderen binnenshuis komt kijken. Niet nodig, want wij nemen u alle werk uit handen. Van het verschuiven van meubels tot het geheel afdekken ervan en het afplakken van deuren en ramen, zodat stof niet door het hele huis verspreid wordt.

En doordat wij alleen met gekwalificeerd personeel werken, wordt het werk efficiŽnt en vakkundig gedaan.

 
 
 
 
Kleuradvies
U wilt eens iets anders. Natuurlijk zijn wij u ook behulpzaam bij het kiezen van een nieuwe kleur van het uiterlijk of innerlijk van uw huis. Wij werken alleen met topkwaliteit verf. Bij voorkeur van het merk Sigma.
 
 
Tel. 020 - 690 68 64            Mobiel  06 - 46 010 024                E-mail:  hesselmansprojecten@gmail.com