H E S S E L M A N S  -  B A D K A M E R S
 
 
Ontwerp
Wat dacht u van een speciaal voor (en door) u ontworpen badkamer. Perfect passend in de ruimte, maar ook bij uw manier van leven. Een ruimte waar u met plezier u zelf verfrist en ontspant. Maar ook een genot voor het oog. Want wij werken uw badkamer af met smaak en oog voor detail.

Wij laten u zien dat met de juiste techniek en uitvoering iets fantastisch kan worden gerealiseerd. En voor een goed ontwerp nemen wij de tijd.
Niet alleen de luxe badkamer met sauna, whirlpool en hammam kunnen wij voor u installeren, maar ook een meer eenvoudige uitvoering. Want wij zijn van alle (badkamer)markten thuis.
 
 
 
Totaalconcept
Wij bieden u een totaalconcept. Dit betekent dat we u helpen van ontwerp tot en met aflevering. U heeft slechts één aanspreekpunt. Wij regelen voor u de vakmensen, die nodig zijn voor de (ver)bouw van een badkamer. Van loodgieter, elektricien en stukadoor tot tegelzetter. Al het werk nemen wij u uit handen.
 
Maar ook na oplevering blijven wij service bieden. Mochten er onverhoopt problemen zijn, dan staan wij u met raad en daad ter zijde. Dus aarzelt u niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
 
Tel. 020 - 690 68 64            Mobiel  06 - 46 010 024                E-mail:  hesselmansprojecten@gmail.com